10 nøgletrends for efterår/vinter 2024/25

Modeshowene i New York, London, Milano og Paris var sensationelle og bragte en bølge af nye trends, der var værd at tage til sig.

1. Pels

Ifølge designeren kan vi ikke leve uden pels i næste sæson. Imiteret mink, såsom Simone Rocha eller Miu Miu, eller imiteret ræv, såsom Puppets and Puppets og Natasha Zinko samlinger: Jo mere avanceret og større denne frakke er, jo bedre.

skræddersyet kjole til kvinder

2. Minimalisme
Det er på tide at slippe af med alt overskuddet til fordel for den "stille luksus"-trend, der har taget fart i flere sæsoner og ser ud til ikke at have nogen planer om at forlade den stilfulde Olympus. Modemærker minder os om, at nogle gange er det bedste outfit jeans og en hvid T-shirt eller en simpel langkjoleuden dekorative elementer.

mode kjole fabrik

3. Kirsebærrød
Rød viger for sin yngre bror, kirsebær, som forventes at blive den hotteste farve næste sæson. Alt er farvet i farven af ​​et modent bær: fra lædervarer som MSGM eller Khaite til lys chiffon som Saint Laurent.

kinesisk tøjproducent

4. Gennemsigtige skjorter
Gennemskinneligkjolerer ikke nye. Sager af mere alvorlig karakter har dog også udviklet en vane med ikke at gemme sig. En skjorte eller endda en jakke. Vi anbefaler kollektioner fra Versace, Coperni og Proenza Schouler, inspireret af dristige looks.

oem dametøj

5.Læder

Læderstykkerne til efterår og vinter er lige så originale som blomsterprintene i forårskollektionen. Det er dog umuligt ikke at være opmærksom på hudfarve. Traditionelt er sort læder stadig en designerfavorit, men denne gang kommer det i en række forskellige teksturer: fra en perfekt glat mat finish til en blændende glans.

læder dame kjole

6. Kontorbillede

Den perfekte kontorkerne af stivede kraver og polerede Oxfords ser ud til at være blevet knust. Kontorbilledet af efterår/vinter 2024/2025 prøver vil blive dekonstrueret, som om det var hastigt samlet. Sacai foreslår syning for at mindske alvoren, Schiaparelli foreslår at bruge kunstige fletninger i stedet for slips, og Victoria Beckham foreslår, at man bærer jakker over kroppen i stedet for at have dem på som standard.

modetøj

7. Tekstureret kjolerKjoler med usædvanlige teksturer er et rigtigt hit til efterår/vinter 2024/2025. Inspireret af eksemplerne fra Carven, GCDS, David Koma og No.21. Gør denne kjole til den rigtige stjerne i dit look.

elegant damekjole

8. 1970'erne
Fåreskindsfrakker, bukser med klokkebund, flyverbriller, kvaster, chiffonkjoler og farverige rullekrave - de mest kendte elementer i 1970'ernes stil markerede designeres voksende interesse for bøhmisk stil.

dame tøj

9. Hoveddæksel
Trenden sat af Anthony Vaccarello i Saint Laurents forår/sommer 2023 kollektion fortsætter. I næste sæson satser designere på chiffonhætter som Balmain, pelsaccessories som Nina Ricci og ru balaclavaer som Helmut Lang-trøjer.

tøjproducent

10. Jordfarve
Typiske efterårs- og vinterprints og farver (såsom sort og grå) har givet plads til en række dæmpede grønne fra kaki til brun. For et slående look er det nok at blande flere nuancer i ét outfit, inspireret af Fendi, Chloe og Hermes kollektioner.

grønt tøj

Indlægstid: 13-aug-2024