Hvordan vælger man det højordnede stof? Gør tilpasset must-see!

Lav skræddersyet tøj, Ud over kropsanalysen er der et vigtigt projekt, er at vælge stoffet, så så mange stoffer, hvad skal jeg vælge? Hvad ved du om verden? Lad os derefter tage et kig på stofferne fra verdensberømte mærker.

1、 DORMEUIL Tomei (Frankrig) diamantkvalitet, høj kvalitet, berømt

2、DORMEUIL Dette mærke er fra Frankrig, det blev grundlagt i 1842, udviklingen har været en historie på mere end 100 år, er et århundrede gammelt mærke. DORMEUIL Den mest berømte af alle stoffer er det plaid stof, og kashmir, kamel hår, søheste hår tre uld blandet stof er også meget populært. Efter behandling teknologi er meget top, så 100 ren uld stof stof end andre 120 eller endnu mere, dens stof udsøgte tekstur, ser på den visuelle effekt er smukkere.

asd (1)

2, SCABAL Family Treasure (UK) diamantkvalitet, høj kvalitet, berømt

Scabal Stofmærket er fra Storbritannien, det blev grundlagt i 1938. Mærket har en historie på mere end 80 år. Scabal Folk i branchen kaldes "det bedste stof, som penge kan købe". Med hensyn til stoffer er teknologiske gennembrud næsten alle lavet af det. I produktionen af ​​stoffer tilføjes diamantpulver, guldlinje, safirpulver og andre luksuselementer, så dets stofprodukter ser luksuriøse og avancerede ud.

asd (2)

Udvid dit boutique-brand med Siyinghong Fashion Factory

3, Holland & Sherry Heland & Xie (UK) diamantkvalitet, høj kvalitet, berømt

Holland & Sherry og Scabal og DORMEUIL er også kendt som de britiske stof tre musketerer, med samme styrke. Holland & Sherry har hovedkontor i Holland, og det har den mest komplette produktlinje blandt topmærkerne. Du kan væve striber med 22K guldtråd på stoffet. I uldbehandlingsteknologien, bliver kongen af ​​lav tekstur, sammenlignet med DORMEUIL lavttalsstof, er det bedre.

asd (3)

Udvid dit boutique-brand med Siyinghong Fashion Factory

4, ErmenegildoZegna Virginia (Italien) diamantkvalitet, høj kvalitet, berømt

Jenia startede i 1910, et af de ti bedste jakkesætmærker i verden. Jenna er kendt for sin produktion af fine uldstoffer, der blander elastisk fiberbomuld, ren bomuld og hamp for at skabe delikate og klassiske stoffer.

asd (4)

Udvid dit boutique-brand med Siyinghong Fashion Factory

5, LORO PIANA LORO PIANA (Italien) er en model af lavmælt luksus, diamantklasse

LORO PIANA Mærket er et italiensk mærke. Det blev grundlagt i 1924, mærket blev oprindeligt startet med kashmir, er blevet verdens største producent af åbne ventilatorafdelinger og den største uldkøber. LORO PIANA Blev opkøbt af LVMH Group med start i 2013. Mærkets produkter har tiltrukket mange mennesker, der er opmærksomme på deres smag med deres udsøgte håndværk, og dets ready-to-wear beklædning er også i toppen af ​​den globale luksussmykkepyramide.

asd (5)

Udvid dit boutique-brand med Siyinghong Fashion Factory

6. Cerruti 1881 Chertti 1881 (Italien) har god kvalitet og lidt lavere popularitet

Cerruti 1881 Startende med produktionen af ​​high-end stof, har det været næsten 140 års historie, især dets højgrenede garnuld, altid det første valg til at lave avancerede dragter. Det blev hurtigt berømt, da det lancerede sit eget tøjmærke i 1950'erne. Mange berømtheder, såsom Michael Douglas, Sharon Stone og den asiatiske superstjerne Chow Yun-fat, er alle Cerruti 1881 stamgæster. Opkøbt af den italienske luksusstofproducent Piacenza i slutningen af ​​2022, Cerruti1881 er stadig trafikkens konge i Kina. Det største kendetegn ved dets stof er den bløde og lette følelse, høje udhæng, behagelig at have på, blød og delikat glans.

asd (6)

Udvid dit boutique-brand med Siyinghong Fashion Factory

7. Marzoni (Italien)

Marzoni Født i Vadano, et berømt uldproducerende område i Italien, er det kendt som verdens tre store modekoncerner sammen med GUCCI Group og LVMH Group. Marzoni Mere end 200 slags stoffer lanceres hvert år, meget brugt i avanceret tilpasning.

asd (7)

Vælg mellem vores eksklusive designs eller lav dit eget

8, YITALE BARBERIS CANONICO VBC Vidale (Italien) omkostningseffektiv, berømt

Prisen er på 4K-8K

VBC Verale er altid blevet rost for sin klassiske og højtidelige designstil, meget omkostningseffektiv, er også en favorit, er også en af ​​de mest populære stoffer inden for professionelt tøj. Dens råmaterialer er alle lavet af australsk uld. De producerede stoffer er generelt 100-150 garner, op til mere end 180 garner. Med en årlig produktion på mere end 7 millioner meter er det den første højkvalitets stofproduktion i Italien og salgsmester i mange år.

asd (8)

Vælg mellem vores eksklusive designs eller lav dit eget

9, REDA Ruida (Italien) omkostningseffektiv, berømt

REDA blev grundlagt i 1865, altid holde sig til produktion af fremragende kvalitet, high-end temperament, italiensk klassisk tøj stoffer. Den største egenskab: stofglansen er overraskende god, især i uldproduktionen af ​​ekstraordinære præstationer. Dens kvalitet og service har et solidt marked blandt de bedste herretøjsmærker.

asd (9)

Vælg mellem vores eksklusive designs eller lav dit eget

10, Guabello High Bole (Italien) høj kvalitet og omkostningseffektivitet

Guabello Født i 1815, har været mere end to århundreder, Italien har specialiseret sig i produktion af avancerede jakkesæt sted stoffer selskab. Med et komplet sæt af produktionskæder fra rå uld til endelig kamgarnstoffer, samt de få farvnings- og efterbehandlingskombinationsmaskiner i verden, gør dens ædle kvalitet Guabello til en førende position inden for uldstoffer i verden.

asd (10)

Vælg mellem vores eksklusive designs eller lav dit eget


Indlægstid: 14. maj 2024