Hvad er stof i fugleøje?

Fugleklæde, som navnet antyder, fugleøje er meget stof, der ligner et fugleøje, så hvad er det specifikke fugleøjeklæde ?

b

1. Hvad er fugleperspektiv?

Fugleøje klud, vi kalder det ofte "honeycomb cloth" - er et strikstof, skudstrikket stof.Det kan være lavet af polyester eller bomuld, og fabrikker har normalt fugleperspektiv af polyester.100% polyesterfiber vævet og farvet og færdigbearbejdet, mange produkter bruges til at producere sports- og fritidsbeklædning eller hjemmespinding.Efter at have tilføjet en passende mængde polyester spandex, kan den pneumatiske membranpumpe blive en elastisk fugleperspektiv klud og en skorstensbørstefyr, og dens anvendelse vil være mere omfattende.Fugleperspektiv klud varianter er: sports fugle øje klud, fugttransporterende fugle øje klud, tøj fugle øje klud, T-shirt fugle øje klud og mange andre sorter, men viser også, at dens efterspørgsel er meget bred, mange mennesker vælger dette stof.

-en

2. Karakteristika af fugleperspektiv klud

Fugleøje klud kendt som hygroskopisk sved fugleøje klud, fra dens navn kan være meget direkte at fortælle alle dens egenskaber, hygroskopisk sved fugle øje klud det kaldes fugle øje klud, fordi dens stof overflade er sammensat af en masse fugleøjne form, omhyggelig iagttagelse kan ses, at dens overflade præsenterer et gitter formet huller, disse huller eksisterer for at forbedre sved, Dette er, hvordan fugleperspektiv klud fik sit navn.

Med hensyn til dens funktion, hygroskopisk sved fugleøje klud, også lavet en simpel opsummering, dens vigtigste rolle er hygroskopisk sved, princippet om sved udføres gennem de små huller på overfladen, på grund af eksistensen af ​​disse små huller, det kan opnå effekten af ​​hygroskopisk sved, som er dens hovedfunktion.

Hygroskopisk og svedende fugleklud er faktisk bare en klassificering af fugleøje-klud klassificering, den har mange andre typer, såsom den har sport, tøjtype, disse er dens vigtigste klassifikation, med hygroskopisk og svedende som de fleste.Modifikationsdefinitionen foran refererer hovedsageligt til dens anvendelsesfunktion, det vil sige, dens forskellige typer opdeling bestemmes i henhold til dens forskellige funktioner.

3. Oversigt over almindelige parametre for mesh klud

Når vi får et mesh stof, er det første vi ser farven og mønsteret påmesh stof , blandt hvilke trykningen er delvis farvning.Derfor skal forståelsen af ​​mesh-stof starte fra forståelsen af ​​farve, så vil vi mærke teksturen og følelsen af ​​stoffet i hånden, se på teksturen nøje og derefter forstå de mest grundlæggende parametre for et stof - dørbredde , gramvægt, tæthed, råvarespecifikationer og sammensætning, for et stof, hvis der ikke er disse grundlæggende parametre, Så har stofindustrien dybest set ingen måde at kommunikere og sprede.

1.Dørbredde: Hvis vi ønsker at give et tilbud på maskestof eller at producere og udvikle et netstof, skal vi være tydelige omkring kundens krav til dørbredde.Samtidig bør vi som produktudvikler forstå vanskeligheden ved at kontrollere farveforskellen mellem kanten og midten af ​​stoffet.Mange elastiske stoffer vil producere forskellig tykkelse mellem kanten og midten af ​​stoffet.

2. Densitet: Densitet er den vigtigste parameter for et stof, normalt jo højere densiteten af ​​stoffet er, jo dyrere, mange mennesker er ikke opmærksomme nok på denne tæthed, fordi det er for simpelt.Efter at have kendskab til tætheden og dørbredden af ​​det strikkede maskestof, kan du nogenlunde vide, hvilken type original maskine, der produceres, såsom 34 tommer 36 nåle eller 24 nåle.Den vandrette tæthed kan også bruges som reference for linjelængde.

3.Gramvægt: Gramvægt bruges til en vis grad til at angive tykkelsen af ​​et mesh-stofparametre, såsom ulden er tyk, uldstoffet er tykt, og flerlagsvævet er tykt.Normalt når vi analyserer et stykke mesh-stof, er stofprøven kun et lille stykke, vi vejer først vægten af ​​mesh-stoffet og dividerer det derefter med dets areal.

4.Forstå filament eller korte fiber: Polyester har filament og stapelfibre, en filament er polyester, hvis disse filamenter er skåret i en kort stump er stapelfiber.

Er du interesseret i tøjstoffer, kan du evtkontakt migog jeg vil anbefale stoffer til dig.


Indlægstid: 27. maj 2024