2023 forårs kjole trends

SiYinghonghar 15 års erfaring inden for dametøj, kan producere alle former for dametøj, ogstabilt støtte din virksomhed!Til forårskjoler vil jeg anbefale tre kjoler til din reference!

1. Puff ærmekjole

Puff-sleeve kjolen bør debutere i C-positionen om foråret.Den er ikke kun sød og himmelsk, men skjuler også kødet og ser tynd ud.

w3

Ud over at tage på ferie, vil taljestilen være mere velegnet til dagligt slid.

w4

Denne kjole har to læg i taljen for at gøre den overordnede silhuet stærkere.Lilla er ret avanceret, moderigtigt og smukt.

w5

Du kan selvfølgelig også matche den med et bælte eller et tykt bælte.Vasket denim er også et af de populære elementer i år.

w6

Vælg en pufærmet kjole med firkantet eller V-udskæring, der er venlig over for store bryster.

w7

Den kan også avanceres og matches med retro lammeærmer.Når vejret er varmere, vil det se godt ud med tynde sandaler.

w8

2.patchworkkjole

Etnisk stil er også på fremmarch i år, og skovpatchworkkjolen, der var populær for længe siden, er tilbage.De følgende to kjoler gør den retro og avanceret, men patchworkkjolen er faktisk mere velegnet til ferie.

w9

Du behøver ikke tænke for meget over at matche patchworkkjolen, for den er allerede iøjnefaldende nok.

w10

Hvis du ikke vil være for etnisk, kan du kun vælge to slags stoffer eller det samme mønster men forskellige farver.Denne patchworkkjole er meget populær i bloggerkredsen.

w11

3.satin kjole

Da satinmaterialet først blev populært, udtrykte mange mennesker deres uforståelse og sagde, at det lignede pyjamas, men det forhindrede ikke dets popularitet i at blive højere og højere.Efter alt kan glat satin især afspejle femininitet.

w12

På grund af satinstoffets blødhed er den meget velegnet til at matche med frakker, der skal bruges om foråret, såsom en sej lang vindjakke, som vil have en anden følelse.

w13


Indlægstid: 27. februar 2023