Hvilken slags aftenkjolemateriale skal vi vælge?

Hvis man vil brillere blandt publikum, kan man for det første ikke sakke bagud i valget afaftenkjole materialer.Du kan vælge dristige materialer efter dine præferencer.

producent af aftenkjoler

Guldplademateriale

Den flotte og skinnendepailletter materialeer festscenens konge, og pailletmaterialet med reflekterende effekter, som et lysbræt, kan sagtens få feerne til at se hvide og smukke ud.Men skal være opmærksom på valget af delikat og glat pailletmateriale, ellers vil det få formen til at fremstå billig.

Tip: Hvis du vil skabe et modent, sexet festlook, skal du vælge en slank kjole med pailletter.Hvis du ønsker at skabe en livlig og ungdommelig feststil, så kan den h-formede pailletkjole bedre neutralisere paillettet sexet og omtale, og gøre looket mere livligt og avanceret.

Satin materiale

Festkjolen i satin er lækker, med en lavmælt og elegant atmosfære.Bedre kontrol sammenlignet med en pailletnederdel.Det er et godt valg for feer at vise deres personlige aura og temperament frem.Men satinmaterialet er let at rynke, og teksturen af ​​den rynkede form vil blive stærkt reduceret, så der skal lægges særlig vægt på, når det bæres.

Udvalgsråd: let satinmateriale er let at afsløre feens kropsdefekter, så det er mere velegnet til høje og tynde mennesker at vælge, og for lidt tykke mennesker har sprød satinskørt sin profil, kan spille en god effekt af at skjule kød, mere velegnet til udvælgelse.

Den elastiske farve ding

Elastisk farveding med polyester FDY stor lys 50D eller DTY75D + spandex 40D som råmateriale, ved hjælp af satinvæv i jet væven sammenvævning, successivt gennem forkrympning, formning, farvning, trykning og andre hovedprocesser behandlet.Stofoverfladens udseende har både den smukke sans for trykmønster og den blinkende sans for råvarer.

Fordi længdegraden og skudsilken bruger store filamenter, har kludoverfladen charme med fordelene ved let, fleksibel, elastisk, behagelig, glans og så videre.Stofbredden er 144cm, både farvestof og tryk.På nuværende tidspunkt har farven på markedsprodukter mere end ti slags mørkeblå, såsom mørkegrå, kamelaske, pink, kaffe, mørkeblå, især mørk farve som det førende produkt, især velegnet til kjole, cheongsam og så videre .

lesbine

Blonderbruger nylon, polyester, bomuld, cellulosefiber som de vigtigste råvarer.Suppleret med spandex eller elastisk silke, kan du få nylon (eller polyester) + spandex lavet af almindelige elastiske blonder.Nylon + polyester + (spandex) kan laves til tofarvede blonder, lavet af forskellige farver af brokade og polyesterfarvning.

Blonder er et tyndt stof med en stærk følelse af gennemsigtighed og tredimensionel følelse.Den løse vævsstruktur, den gennemsigtige sans for materiale og den tredimensionelle sans for det dekorative mønster er de to store æstetiske egenskaber ved blonder.Den bløde og slørede følelse af gennemsigtighed og overlapning af tøj afspejler en subtil æstetisk følelse.De komplicerede og udsøgte mønstre på blonden står i kontrast til de gennemsigtige stoffer, beriger dens tekstur og lag og giver folk en meget rig fantasi-æstetisk oplevelse i visionen.

chiffon

Det videnskabelige navn på "chiffon" er "chiki", også kendt som chipe chiki, som er et silkestof vævet af crepe og crepe.Navnet på chiki kommer fra Storbritannien (georgette).Kædningen og skudtet vedtager to forskellige drejninger, som er arrangeret af ZS og 2Z og sammenvævet med fladt mønster, og stoffets tæthed er meget lille.Efter at den blanke silke er raffineret, på grund af krympningen af ​​crepe, danner silkeoverfladen fuld af ensartede rynker, løs struktur af silkegarnet.

Derudover vedtager den "elastiske chiffon" polyester FDY100D silke, skudet bruger polyester DTY100D / 48F + 40D spandex silke som råmateriale, produktet viser ikke kun en hørstil, men har også karakteristika af fleksibel ekspansion.Ind i overkroppen, ikke kun iført mere afslappet, men også kan tilføje den gratis og let delikate og charmerende skønhed.

Chiffon tekstur er let og gennemsigtig, blød og elastisk, let og elegant udseende, med god luftgennemtrængelighed og hængende, iført elegante, komfortable, er almindeligt anvendt i kjole mode stof.

organza

Organza, også kendt som corgenza, har gennemsigtig og gennemskinnelig gaze, som bruges til at dække satinstof eller silke.Organza er en slags uldsans lavet ved at forarbejde nylon eller polyester modergarn og derefter split silke, også kendt som grønt garn.

Organza stof tøj ingredienser er: 100% polyester, 100% nylon, polyester og rayon, nylon og rayon osv. Organza stof er den mest lovende fiber i dag, plus det kan blandes med andre stoffer, så det kan også producere sportstøj, afslappet slid, skjorter, avancerede ready-to-wear stoffer osv. Tøjet af organza er meget glat, let og elegant, meget stilfuldt, med tekstur og lyssans.

Organza er som en slags kemisk fibermateriale, stof, ikke kun til produktion af brudekjole, højkvalitets imiteret silke tyndt stof, men kan også bruges til at lave gardiner, kjoler, juletræssmykker, alle forskellige smykkeposer.


Indlægstid: 26. december 2023